Nederlandse vrouwen raken makkelijk opgewonden

Nederlandse vrouwen blijken makkelijk in de stemming te kunnen komen voor seks. Zo'n 65 procent zegt snel opgewonden te zijn. Dat blijkt uit een onderzoek van Viva onder 1250 vrouwen rond de 30 jaar.Waar worden Nederlandse vrouwen opgewonden van?









De Nederlandse vrouw wordt opgewonden van erotische literatuur (61 procent), experimenteren met nieuwe standjes en rollenspellen (58 procent) en speeltjes als vibrators, trileieren en blinddoeken (45 procent). Ook andere mensen aan seks zien of horen doen en het idee zelf bekeken te worden wakkert de opwinding aan. Opvallend is dat 70 procent in de stemming komt als ze haar bedpartner oraal bevredigt.

Meer dan de helft van de ondervraagden gaf aan afgelopen week nog opgewonden te zijn geweest. Onder vrouwen met een partner was het antwoord bij 40 procent 'vandaag nog'. Bij vrijgezellen was dit 32 procent.
Van alle ondervraagden geeft een dikke 70 procent haar mate van seksuele opwinding het cijfer 7+. Slechts 6 procent zegt nooit opgewonden te zijn.

Bijna 80 procent van de Nederlandse vrouwen met een relatie is tevreden over haar seksleven. Meer dan een derde hoeft maar naar haar partner te kijken en raakt al opgewonden. Zo'n 58 procent gaf aan in staat van opwinding meer te durven en zich aantrekkelijker te voelen.

Slechts een zeer klein percentage (6 procent) gaf toe nooit opgewonden te zijn. Bovendien blijkt ruim de helft van de vrouwen weleens te vrijen zonder echt in de stemming te zijn.
Van de vrijgezelle vrouwen is maar een vijfde blij met haar seksleven. Ruim een derde zegt helemaal geen seks te hebben.

Meer dan de helft van de vrouwen met een relatie zegt dat de opwinding minder snel komt dan in het begin, 11 procent moet steeds meer uit de kast trekken. Slechts 14 procent masturbeert, bij de singles ligt dat percentage met 30 procent een stuk hoger.
Als vrouwen opgewonden raken op een ongewone plek geeft 83 procent er niet aan toe. Op het werk gaat 7 procent naar het toilet om te masturberen, 7 procent bevredigt zichzelf weleens in de auto en 2 procent doet dat in de trein.

Onderdanige mannen, een behaarde rug en een kleine penis blijken het meest libidoverlagend. Vrouwen hebben liever mannen met een stevig torso (55 procent), gevolgd door een flinke penis (20 procent) en gespierde armen (18 procent).
Penisvergroting met Pro7

Geen opmerkingen:

Een reactie posten