Bathmate: de penispomp die echt werkt voor een optimale penisvergroting

De Bathmate Hydropump is ontwikkeld in Engeland met behulp van de laatste kennis op het gebied van de hydraulische wetenschap. Gecombineerd met de beste materialen maakt dit de Bathmate tot het meest effectieve penis vergrotingsapparaat dat er te koop is.








De penis is verdeeld in drie kamers, twee grote bovenin ook wel bekend als de zwellichamen (Corpora Cavernosa), en een kleinere kamer aan de onderkant van de penis waarmee u urineert en ejaculeert (Corpus Spongisum). Deze zwellichamen zijn te trainen met de Bathmate, waardoor ze groter en sterker worden. En dus ook de grote van uw penis !!

Bij een erectie, maken je hersenen een hormoon aan dat het bloed naar je penis stuurt, voor het vullen van de zwellichamen met bloed. Het bloed vult de Corpora Cavernosa maximaal, wat een erectie veroorzaakt. De maximale vulling van deze zwellichamen is ook verantwoordelijk voor de grote van uw penis in erectie.

Doordat de Bathmate onder de douche of in bad gebruikt wordt is het ook de meest comfortabelste manier om je penis te vergroten.In slechts 15-20 minuten per dag worden er ongekende resultaten behaald. Kijk voor informatie op Bathmate.


Badmaat vergroot uw penis





 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten