10 tips om beter te leren kussen!

Kussen vergt meer oefening dan je zou denken. Veel mannen kunnen er niets van en vooral bij de eerste kus kan dat een flinke afknapper zijn. Om rampen te voorkomen volgen hier 10 tips om het kussen beter onder de knie te krijgen. Je bent nooit te oud om er wat bij te leren!












1. Maak je lippen vochtig
Droge lippen glijden niet fijn langs elkaar af. Een klein likje over je lippen is al voldoende om ze vochtig te maken.

2. Draai je hoofd
Het lijkt een flauwe tip, maar je moest eens weten hoeveel mannen met hun neus in botsing komen met de hare....Wanneer je kust zonder je hoofd te draaien zullen de neuzen in de weg zitten en dan ben je niet in staat om ontspannen te kussen. Om dit te voorkomen draai je het hoofd een klein beetje naar een kant. En natuurlijk niet allebei naar dezelfde kant....

3. Doe je ogen dicht
Wanneer je het hoofd naar voren beweegt voor de kus kijk je haar recht in haar ogen aan. Wanneer jullie lippen elkaar bijna aanraken doe je rustige je ogen dicht. Het kan een beetje een afknapper zijn als je met je ogen open kust, het is een gezegde dat je geen mensen moet vertrouwen die kussen met hun ogen dicht....

4. Begin met een zachte kus met je lippen op elkaar
De tongzoen is een kus waarbij je mond geopend is. Het is niet slim om met een geopende mond naar voren te komen, op deze manier lijkt het net of je haar op wilt gaan eten. Kom dus voorzichtig naar voren om een zachte kus op de mond te geven en open daarna langzaam je mond om over te gaan op de tongzoen.

5. Weet wanneer de ze klaar is voor een tongzoen
Het kan zijn dat je partner nog niet klaar is om te tongzoenen. Je moet haar dus niet gaan vragen of ze daar zin in heeft. Om erachter te komen of ze het wil geef je haar gewoon een kus op haar mond en streel je zacht met je tong tegen haar lippen. Als ze hier positief op reageert kun je verdergaan en anders moet je wachten tot ze er wel klaar voor is.

6. Verken haar mond met je tong
Wanneer je partner het tongzoenen lekker vind kun je proberen om je tong wat verder in haar mond te steken. De tong is een zeer gevoelig orgaan en dit zal fijn aanvoelen. Maar let op dat je niet te ver met je tong in haar mond gaat. Dit kan een enorme afknapper zijn. Doe het dus vooral teder.

7. Doe rustig aan
Gepassioneerd en hevig zoenen kan soms fijn zijn. Om echter het beste uit een tongzoen te halen moet je rustig aan doen en de tijd nemen om elkaars mond te verkennen. Niets is zo opwindend als langzaam, teder en plagend tongzoenen. Zodra de passie toeneemt, mag het tongzoenen ook heftiger worden.

8. Gebruik variatie
Maak niet steeds dezelfde bewegingen tijdens het tongzoenen. Richt je aandacht af en toe meer op de lippen en dan weer op de mond. Zorg ervoor dat elke kus uniek is, je partner zal dit waarderen. Niets is zo saai dan alleen maar rondjes met je tong maken.

9. Lees haar lichaamstaal
Iedere partner houd van een andere manier van kussen. Je moet letten op de manier waarop je partner kust en daar moet je jouw kus op afstellen.

10. Ontwikkel je eigen stijl
Je word beter in tongzoenen maarmate je het meer doet. Wanneer je langer samen bent met 1 partner kun je samen een stijl ontwikkelen die jullie allebei het lekkerst vinden.

Label: zoenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten